Greek (Greece)

Το ισχίο είναι μια σφαιροειδής άρθρωση και σχηματίζεται  από την κεφαλή του μηριαίου και την κοτύλη η οποία βρίσκεται στην λεκάνη. Οι αρθρικές επιφάνειες περιβάλλονται από αρθρικό χόνδρο ο οποίος επιτρέπει την κίνηση των οστών με πολύ μικρή τριβή ανάμεσα τους.

Οποιαδήποτε τραυματική κάκωση στο ισχίο προκαλεί αβάστακτο πόνο στον τραυματία. Είναι γεγονός ότι ο τραυματισμός του ισχίου είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού απαιτεί μακρά και περίπλοκη ιατρική θεραπεία και σε περίπτωση καθυστέρησης της κατάλληλης θεραπείας δύναται να προκαλέσει και μελλοντικά προβλήματα όπως οστεοπόρωση.

 

Ποια Είναι τα Είδη Τραυματισμών του Ισχίου;

Μερικοί από τους τραυματισμούς του ισχίου είναι η εξάρθρωση (π.χ. η κορυφή του μηριαίου οστού να εξαρθρωθεί από της θέση της στην άρθρωση του ισχίου), το διάστρεμμα ή ακόμα χειρότερα κάταγμα σε ένα η περισσότερα από τα οστά του. Το τραυματικό εξάρθρωμα του ισχίου διακρίνεται σε οπίσθιο, πρόσθιο και κεντρικό που συνοδεύεται πάντα από κάταγμα του πυθμένα της κοτύλης. Η διάγνωση, αντίθετα με άλλες περιπτώσεις, δεν είναι συνήθως δύσκολη αν η κλινική και ακτινολογική εξέταση είναι πλήρης.

 

Ποιες Είναι οι Κυριότερες Αιτίες Τραυματισμού του Ισχίου;

Ο πιο συχνός λόγος τραυματισμού του ισχίου είναι τα τροχαία ατυχήματα, ειδικά στην περίπτωση μοτοσικλετιστών. Μπορεί επίσης να προκληθεί από εργατικά ατυχήματα όπως πτώσεις από ικριώματα ή σκάλες ή γενικά πτώσεις από ύψος και από άλλου είδους σοβαρά ατυχήματα. 

 

Ποιες είναι οι συνέπειες τέτοιων τραυματισμών;

Η τραυματική κάκωση του ισχίου συχνά αποτελεί χρόνιο πρόβλημα, έστω και μετά από επιτυχή χειρουργική επέμβαση η οποία γίνεται με γενική αναισθησία. Μετά τη χειρουργική επέμβαση δίδεται αγωγή στον τραυματία ο οποίος αναγκαστικά θα πρέπει να στηρίζεται με πατερίτσες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από αυτό, η φόρτιση του μέλους μετεγχειρητικά θα πρέπει να γίνει σταδιακά και προοδευτικά, κάτι που συντείνει στον πόνο και ταλαιπωρία. Το χειρότερο είναι ότι σε τέτοιους είδους τραυματισμούς, ανεξάρτητα από τη θεραπεία, τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά αναφορικά με την κινητικότητα της άρθρωσης επειδή τελικά δημιουργείται οστεοαρθρίτιδα. 

Θα πρέπει ως εκ τούτου, εάν έχετε υποστεί τέτοιο τραυματισμό, να βεβαιωθείτε ότι θα συνεργαστείτε με έμπειρους δικηγόρους στο δίκαιο προσωπικών ατυχημάτων για να διεκδικήσετε την αποζημίωση που σας αξίζει.

 

Ζητήστε βοήθεια

Εργαζόμαστε με πελάτες που έχουν υποστεί τραυματισμούς εξαιτίας ατυχημάτων σε με μοναδικό σκοπό την ανάκτηση δίκαιης αποζημίωσης για λογαριασμό τους. Το γραφείο μας έχει εξασφαλίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για λογαριασμό των πελατών μας, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν να διασφαλίσουν την μετέπειτα ιατρική τους περίθαλψη, να καλύψουν την απώλεια εισοδήματος τους, έτσι ώστε να μετριάσουν τον πόνο και τη δυστυχία που υπέστησαν εξ αιτίας της αμέλειας τρίτων.

Καλέστε μας σήμερα στο δικηγορικό γραφείο μας στη Λευκωσία στο +357 77776997 ή στείλτε μας email για δωρεάν αξιολόγηση της υπόθεσής σας. Εάν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας, μπορούμε να κανονίσουμε εμείς επίσκεψη στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο.

Το γραφείο μας είναι στη Λευκωσία και αναλαμβάνουμε υποθέσεις ενώπιον όλων των Επαρχιακών Δικαστηρίων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Δεν χρεώνουμε για την αρχική συμβουλή/ διαβούλευση.

Η απόφαση αν θα προχωρήσετε είναι εξ ολοκλήρου δική σας.

Θα σας συμβουλεύσουμε ως προς τα πλεονεκτήματα της υπόθεσής σας, τις πιθανότητες επιτυχίας και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση.

 

Στη Ροτσίδης & Σία:

  •  Θα προγραμματίσουμε το πρώτο σας ραντεβού εντός 24 ωρών
  •  Θα σας επισκεφτούμε στο νοσοκομείο ή στο σπίτι σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε εσείς.
  •  Θα σας ενημερώνουμε γραπτώς για κάθε κομβικό σημείο της υπόθεσής σας κάθε εξέλιξη, όπως και για κάθε εμφάνιση που θα γίνεται εκ μέρους σας στο δικαστήριο

 

Τί λένε οι πελάτες μας για εμάς

Βραβευμένοι δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών στην Κύπρο