Greek (Greece)

Καταλαβαίνουμε, είμαστε και εμείς ποδηλάτες.

Με την δική μας ομάδα ποδηλασίας, μπορείτε να μας έχετε πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα αντιληφθούμε τη δική σας εκδοχή ως ποδηλάτης.

Έχουμε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα ανάκτησης αποζημίωσης για ατυχήματα με ποδήλατο στην Κύπρο. Με μια μακρά ιστορία επιτυχίας εναντίον των ασφαλιστικών εταιρειών, χρησιμοποιούμε όλη μας την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να διασφαλίσουμε για σας τη μέγιστη δυνατή αποζημίωση και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, ώστε σύντομα να είστε πάλι στο ποδήλατό σας.

Αν έχετε εμπλακεί σε ατύχημα με ποδήλατο και δεν ευθύνεστε, μπορεί να δικαιούστε αποζημίωση για τους τραυματισμούς σας.

 

Εξειδικευμένοι Δικηγόροι Ανάκτησης Αποζημίωσης για Ατυχήματα με Ποδήλατο

Σε αυτό το τομέα δικαίου, εργαζόμαστε με ποδηλάτες οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιά λόγω αμέλειας τρίτων ατόμων, με μοναδικό σκοπό την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους και την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής αποζημίωσης. Με την υπηρεσία μας εξασφαλίζουμε εκ μέρους σας την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών σας και παράλληλα μεριμνούμε έτσι ώστε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας να κατανοείτε και να γνωρίζετε  τα δικαιώματά σας σε σχέση με την απαίτησή σας για αποζημίωση.

Στις περιπτώσεις ατυχήματος με ποδήλατο υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να εξεταστούν και να επιλυθούν διεξοδικά προκειμένου να διασφαλιστεί η θετική έκβαση της απαίτησής σας. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε σχετικές πληροφορίες.

 

Συνήθεις Τραυματισμοί μετά από Ατύχημα με Ποδήλατο

Τα πιο κάτω αποτελούν παραδείγματα τραυματισμών που συμβαίνουν συχνά στις περιπτώσεις ατυχημάτων με ποδήλατα που αναλαμβάνουμε:

 • Εγκεφαλικό τραύμα: ακόμη και σε περιπτώσεις όπου ο ποδηλάτης φορούσε κράνος τη στιγμή του ατυχήματος, το τραύμα στο κεφάλι, όπως η διάσειση για παράδειγμα, είναι ένας τραυματισμός που συμβαίνει συχνά μετά από πτώση με ποδήλατο.
 • Κατάγματα οστών: τα πόδια των ποδηλατών αποτελούν συνήθως σημείο επαφής μετά από πτώση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα κατάγματα, συμπεριλαμβανομένων καταγμάτων της λεκάνης και του ισχίου.
 • Κατάγματα στα χέρια (κλείδας, καρπού, ώμου) είναι επίσης κοινά στις ποδηλατικές πτώσεις καθώς η ενστικτώδης αντίδραση πολλών ποδηλατών μετά από μια πτώση είναι να βάζουν πρώτα τα χέρια τους στην άσφαλτο σε μια προσπάθεια να προστατευθούν.

 

Οι πιο πάνω αναφερόμενοι τραυματισμοί μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά ιατρικά έξοδα, απώλεια εισοδήματος, κατ’ οίκον περιορισμό και προβλήματα υγείας, πόνο και ταλαιπωρία. Σε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών, η πτώση από ποδήλατο μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμες σωματικές βλάβες.

Η φιλική μας προσέγγιση είναι ένας από τους λόγους που μας εμπιστεύονται τόσοι πολλοί ποδηλάτες για τις αξιώσεις τους για τραυματισμούς σε όλη την Κύπρο.

 

Συχνά Είδη Ατυχημάτων με Ποδήλατο στην Κύπρο

Ως δικηγόροι ατυχημάτων, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά ατυχήματα με ποδηλάτες στην Κύπρο. Παραδείγματα με είδη ατυχημάτων στα οποία αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε κάποια απαίτηση για ανάκτηση αποζημίωσης, συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Ατυχήματα ποδηλατών που προκαλούνται από άλλα οχήματα: Μπορεί να χτυπήσετε με το ποδήλατό σας εξαιτίας της αμέλειας του οδηγού ενός αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας, φορτηγού ή ακόμα και άλλου ποδηλάτου.
 • Ατυχήματα με ποδήλατα που προκαλούνται από πεζούς: Εάν έχετε υποστεί πτώση από το ποδήλατό σας εξαιτίας της αμέλειας ενός πεζού που σας έφραξε την πορεία.
 • Ατυχήματα σε ποδήλατα που οφείλονται στις συνθήκες οδοστρώματος: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ατυχήματα με ποδήλατα που προκαλούνται από λακκούβες ή άλλες ανωμαλίες στην επιφάνεια του οδοστρώματος και ατυχήματα με ποδήλατα που προκαλούνται από ολισθηρούς δρόμους σε περιοχές όπου θα ήταν εύλογο να προβλεφθεί το ατύχημα και η υπεύθυνη αρχή δεν έλαβε μέτρα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ατυχημάτων.

 

Στις Περιπτώσεις Σοβαρών Τραυματισμών μετά από Πτώση από Ποδήλατο Προσοχή στις Προσφορές για Διευθέτηση από Ασφαλιστικές Εταιρείες

Συνήθης τακτική των ασφαλιστικών εταιρειών είναι να προσεγγίζουν τον τραυματία μετά από ένα σοβαρό ατύχημα με σκοπό τον γρήγορο συμβιβασμό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι κατά κανόνα πρόκειται περί συμβιβασμού που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ασφαλιστικής εταιρείας και όχι κατ’ ανάγκην τα δικά σας. Το αποτέλεσμα: αν δεχτείτε τέτοιο συμβιβασμό θα είναι τελικός και πολλές φορές δεν θα αρκεί ούτε καν για τα έξοδα που δημιουργούνται λόγω του ατυχήματος. Βεβαιωθείτε ότι θα τηρηθεί η σωστή διαδικασία έτσι ώστε να λάβετε δίκαιη και εύλογη αποζημίωση. Από τη δική μας εμπειρία μπορούμε να πούμε ότι οι προτάσεις των ασφαλιστικών εταιρειών στην Κύπρο μετά την έναρξη της Δικαστηριακής διαδικασίας σε υποθέσεις σοβαρών τραυματισμών μπορεί να είναι μέχρι και 4 φορές μεγαλύτερες από το ποσό που θα προσφερθεί για εξώδικη διευθέτηση στα αρχικά στάδια.

 

Οι Υπηρεσίες μας τον Τομέα Ανάκτησης Αποζημίωσης μετά από Ατύχημα με Ποδήλατο στην Κύπρο

Εάν έχετε εμπλακεί σε ατύχημα με ποδήλατο επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Θα σας προσφέρουμε αμέσως δωρεάν πρακτικές συμβουλές σχετικά με την απαίτησή σας. Η εμπειρία μας στον τομέα ανάκτησης αποζημίωσης από ατυχήματα επεκτείνεται σε διάφορες περιπτώσεις όπως μεταξύ άλλων, ατυχήματα με άγνωστους οδηγούς, συγκρούσεων με αυτοκίνητα και ατυχήματα λόγω κακής συντήρησης των δρόμων. Μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη και με την επί τόπου επιθεώρηση και φωτογράφηση της σκηνής του ατυχήματος όπου αυτό χρειάζεται για να διασφαλίσουμε την αποζημίωσή σας.
 • Η εμπλοκή μας στις υποθέσεις ανάκτησης αποζημίωσης για ατυχήματα ποδηλάτων παρέχεται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να έχετε υποστήριξη σε όλα τα στάδια της απαίτησής σας. Μάθετε εδώ περισσότερα για τη διαδικασία μας από τη λήψη οδηγιών μέχρι την ανάκτηση της αποζημίωσής σας.
 • Θα εξασφαλίσουμε το κόστος επισκευής του ποδηλάτου σας ή ένα ποδήλατο υποκατάστατο παρόμοιων προδιαγραφών και κόστους, όπου η επισκευή δεν είναι εφικτή ή πρακτική.
 • Μπορούμε να διευθετήσουμε επιθεώρηση του ποδηλάτου και του εξοπλισμού σας από έμπειρο ειδικό μηχανικό ποδηλάτων του γραφείου μας.
 • Θα εξασφαλίσουμε την αποζημίωσή σας για σωματικές βλάβες, πόνο, ταλαιπωρία και απώλεια των ανέσεων σας και θα δώσουμε οδηγίες στους ειδικούς ιατρούς εμπειρογνώμονες να στηρίξουν την υπόθεσή σας στο Δικαστήριο.
 • Θα ανακτήσουμε τις οικονομικές απώλειές σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν απώλεια εισοδήματος, έξοδα για αγορά φαρμάκων και δαπάνες για τυχόν εξειδικευμένη θεραπεία που μπορεί να χρειαστείτε ως άμεσο αποτέλεσμα του ατυχήματός σας, όπως φυσιοθεραπεία ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία αποκατάστασης.

Είμαστε και εμείς ποδηλάτες και η εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα δικαίου μας επιτρέπει να εξετάζουμε με επαγγελματισμό όλες τις πτυχές της απαίτησής σας και να εξασφαλίζουμε το συντομότερο την καλύτερη δυνατή διευθέτηση για την υπόθεσή σας.

 

Εξασφαλίστε Βοήθεια για την Ανάκτηση της Αποζημίωσής σας

Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας ή για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης για ατύχημα με ποδήλατο στην Κύπρο τηλεφωνήστε σήμερα στο γραφείο μας στη Λευκωσία στο τηλέφωνο +357 77776997 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα. Εάν αδυνατείτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, μπορούμε να διευθετήσουμε συνάντηση στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λευκωσία και αναλαμβάνουμε υποθέσεις σε Παγκύπρια βάση, ενώπιον των Επαρχιακών Δικαστηρίων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η αρχική συνάντηση / διαβούλευση με τον πελάτη είναι δωρεάν και η απόφαση του κατά πόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε με την απαίτησή σας είναι αποκλειστικά δική σας. Θα σας συμβουλεύσουμε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και τις πιθανότητες επιτυχίας σας, και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση. Αναλαμβάνουμε τις υποθέσεις των πελατών μας στη βάση συμφωνίας για αμοιβή επιτυχίας που σημαίνει ότι η αμοιβή μας δεν καταβάλλεται εκτός εάν πρώτα εξασφαλίσουμε την αποζημίωσή σας.