Greek (Greece)

Δικαστηριακή Εκπροσώπηση από Βραβευμένους Δικηγόρους Ατυχημάτων

Σε κάποιες περιπτώσεις οι τραυματισμοί από ένα ατύχημα είναι τόσο σοβαροί που μπορεί να επιφέρουν μόνιμα κατάλοιπα και να έχουν καταστροφικές συνέπειες για το υπόλοιπο της ζωής του τραυματία. Σε πολλές περιπτώσεις ο τραυματίας μπορεί να έχει μόνιμες συνέπειες και περιορισμούς για το υπόλοιπο της ζωής του, όπως κάποια μόνιμη αναπηρία που να περιορίζει σε μεγάλο βαθμό και την ικανότητα του τραυματία για την παραγωγή εισοδήματος. Είναι γι’ αυτό το λόγο που στις περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών η διεκδίκηση και εξασφάλιση αποζημίωσης που να αντικατοπτρίζει κατά δίκαιο τρόπο τον πόνο, την ταλαιπωρία και τις συνέπειες στη ζωή του θύματος είναι κρίσιμης σημασίας: το δικαστήριο συχνά, αν όχι πάντα, παρέχει την καλύτερη πιθανότητα στον τραυματία για να ανακτήσει δίκαιη αποζημίωση έτσι ώστε να μπορέσει να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής για το υπόλοιπο της ζωής του.

 

Υψηλό Ποσοστό Επιτυχίας στην Ανάκτηση Αποζημίωσης για Σοβαρούς Τραυματισμούς – Διασφάλιση της Αποζημίωσής σας

Στη Ροτσίδης & Σία εργαζόμαστε με πελάτες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους σοβαρών τραυματισμών για να διασφαλίσουμε τη δίκαιη αποζημίωσή τους εναντίον του υπόλογου για αποζημίωση, συνήθως ασφαλιστικών εταιρειών, της κυβέρνησης η κάποιας μεγάλης εταιρείας.

Διεκδικήστε αποζημίωση με τη στήριξη μιας δικηγορικής εταιρείας με γνώση και εξειδίκευση στον τομέα. Η δικηγορική μας εταιρεία έχει κατά καιρούς αναγνωριστεί για το έργο που προσφέρει στον τομέα ανάκτησης αποζημίωσης με βραβεία και τιμητικές διακρίσεις από διάφορους οργανισμούς του κλάδου. Ο κος Νίκος Ροτσίδης έχει επιλεγεί ως ο κατ’ εξοχήν ειδικός στον τομέα ανάκτησης αποζημίωσης για ατυχήματα στην Κύπρο από τον οργανισμό Five Star Law και διορίζεται συχνά από ενάγοντες ως ειδικός εμπειρογνώμονας σε θέματα αποζημίωσης για να παρέχει γνωμοδοτήσεις σε Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις διακρίσεις μας.

Διατηρούμε στρατηγικές συνεργασίες με ειδικούς εμπειρογνώμονες του κλάδου οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν να στοιχειοθετήσουμε τόσο την υπόθεσή σας αλλά ακόμη περισσότερο να παρουσιάσουμε ενώπιον του Δικαστηρίου με την απαιτούμενη λεπτομέρεια τους τις συνέπειες των τραυματισμών σας στη ζωή σας και την έκταση της βλάβης που έχετε υποστεί, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη μέγιστη αποζημίωση που δικαιούστε.

Αν η ικανότητά σας προς εργασία έχει επηρεαστεί αρνητικά και αν θα χρειαστείτε πολυδάπανη ιατρική φροντίδα για τα επόμενα χρόνια είναι κρίσιμο να διορίσετε ένα έμπειρο δικηγόρο που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις νομικές επιλογές σας και να ξεκινήσει εκ μέρους σας τη διαδικασία ανάκτησης της αποζημίωσής σας το συντομότερο δυνατό προς την πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων σας. Μάθετε εδώ περισσότερα για τη διαδικασία μας για ανάκτηση αποζημίωσης εκ μέρους των πελατών μας, από τη λήψη οδηγιών μέχρι την ανάκτηση της αποζημίωσής σας.

Η πείρα μας και η επιτυχία μας στον τομέα των αποζημιώσεων μας επιτρέπει να χρηματοδοτήσουμε την υπόθεσή σας στη βάση συμφωνίας για αμοιβή επιτυχίας, έτσι ώστε να μπορούμε να στηρίξουμε την υπόθεσή σας εναντίον των μεγάλων οργανισμών και των ασφαλιστικών εταιρειών που θα αρνηθούν την ευθύνη τους και θα προσπαθήσουν να περιορίσουν στο ελάχιστο το ύψος της απαίτησής σας χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και την οικονομική επιφάνειά τους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας έχει δείξει ότι πολλές φορές η ενδελεχής και άρτια παρουσίαση της υπόθεσής σας στο Δικαστήριο μπορεί να μην είναι αρκετή για να διασφαλιστεί δίκαιη αποζημίωση, ειδικά αν ο Εναγόμενος είναι μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία η κάποιος μεγάλος οργανισμός με τη δυνατότητα να αμφισβητεί ακόμη και τα αυτονόητα στο Δικαστήριο, διορίζοντας δικηγόρους υπεράσπισης και ειδικούς για να αποφύγει την ευθύνη του για την καταβολή αποζημίωσης. Για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την ευχερή διεκδίκηση της μέγιστης αποζημίωσης των πελατών μας για τις υποθέσεις σοβαρών τραυματισμών μπορούμε με τις συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ακόλουθες υπηρεσίες.

 

Χρηματοδότηση της Θεραπείας σας Μετά από Ατύχημα

Μέλημα των πελατών μας που διεκδικούν αποζημίωση για σοβαρούς τραυματισμούς είναι να λάβουν την απαραίτητη στήριξη και ιατρική περίθαλψη έτσι ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τη ζωή τους όσο πιο ποιοτικά και ανεξάρτητα γίνεται. Η ανάκτηση αποζημίωσης και η μελλοντική ποιότητα της ζωής τους, αποτελεί γι' αυτούς μια κύρια ανησυχία. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει στρατηγικές συμμαχίες έτσι ώστε οι πελάτες μας που αξιώνουν αποζημίωση για σοβαρούς τραυματισμούς να μπορούν αμέσως να έχουν πρόσβαση στα απαραίτητα χρηματικά κεφάλαια για να διασφαλίζεται αμέσως η αποκατάστασή τους και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που χρειάζονται ενώ παράλληλα μέσω της επιλογής σωστών συνεργατών να μπορούμε να στηρίξουμε την απαίτησή τους για αποζημίωση.

Στη Ροτσίδης & Σία αναγνωρίζουμε το σημαντικό μας καθήκον να συνεργαστούμε με τους σωστούς εμπειρογνώμονες. Γνωρίζουμε ότι η έγκαιρη παρέμβαση και η εις βάθος αξιολόγηση των μελλοντικών αναγκών των πελατών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς βοηθούν έτσι ώστε να εξασφαλιστεί από νωρίς το σωστό πλάνο θεραπείας και εν τέλη μια δίκαιη αποζημίωση. Είτε σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα, είτε σε εργατικά ατυχήματα και ποιο συχνά σε υποθέσεις ιατρικής αμέλειας, αν η υπόθεσή σας πληροί τις προϋποθέσεις μπορούμε να προβούμε εκ μέρους σας στις απαραίτητες διευθετήσεις για να καλυφθούν τα έξοδα ιατρικής περίθαλψης που μπορεί να χρειαστείτε, όπως:

  • Νευρολογική αποκατάσταση
  • Πρόσβαση σε απαραίτητη φαρμακευτική περίθαλψη
  • Φυσιοθεραπεία
  • Ψυχολογική θεραπεία / στήριξη
  • Χειρουργική ορθοπεδική
  • Νευροχειρουργική
  • Κατ’ οίκον βοήθεια από νοσοκόμους
  • Κατασκευαστικές εργασίες για αποκατάσταση της οικίας για κατάλληλη πρόσβαση
  • Βοήθεια με απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό
  • Λογοθεραπεία

 

Πως Μπορούν οι Πελάτες μας να Αξιοποιήσουν τη Χρηματοδότηση Θεραπείας και Συναφών Εξόδων

Αν η υπόθεσή σας πληροί τα κριτήρια για χρηματοδότηση θα μπορέσετε ευθύς με την έξοδό σας από το Νοσοκομείο να ξεκινήσετε τα πρώτα βήματα της αποκατάστασής σας και να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τη σωστή ιατρική φροντίδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής σας.

Ενώ η ανάγκη για πολυδάπανη ιατρική φροντίδα είναι συνήθως άμεση και επιτακτική μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, γνωρίζοντας ακριβώς αυτές τις πραγματικότητες, κατά κανόνα αρνούνται να εκταμιεύσουν οποιοδήποτε ποσό εκτός εάν ο ενάγων / τραυματίας συμφωνήσει σε εφ’ όλης της ύλης εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης για ένα ευτελές ποσό. Αν ο ενάγων δεν συμφωνήσει, τότε οι ασφαλιστικές εταιρείες επιστρατεύουν δικηγόρους υπεράσπισης έτσι ώστε η δικαστηριακή διαδικασία να καταστεί δυσχερής, πολυέξοδη και χρονοβόρα για το άτομο που αξιώνει αποζημίωση. Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες με αυτό τον τρόπο είναι ότι ο τραυματίας αντιμέτωπος με την πολυδάπανη και μακροχρόνια δικαστηριακή διαδικασία και την αδήριτη ανάγκη να εξασφαλίσει αμέσως τα απαιτούμενα κεφάλαια για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη όπως χειρουργεία και άλλα, συναινεί σε ένα συμβιβασμό για ποσά τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν εύλογη και δίκαιη αποζημίωση.

Επιπρόσθετα, με αυτή τη στάση των ασφαλιστικών εταιρειών οι ενάγοντες / τραυματίες αναγκάζονται να στηρίζονται στους μηχανισμούς των Γενικών Νοσοκομείων. Αν και τα Γενικά Νοσοκομεία στην Κύπρο επιτελούν έργο και σίγουρα κάνουν καλή δουλειά στη φροντίδα των συμπολιτών μας, πολλές φορές μπορεί να μην προσφέρουν την κατάλληλη θεραπεία που χρειάζεστε. Περαιτέρω, πολλές φορές απαιτείται η μακροχρόνια αναμονή σε λίστες κάτι το οποίο δεν αποτελεί ιδανική κατάσταση. Σε περιπτώσεις όπου η ευθύνη είναι ξεκάθαρη, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να περιμένουν για να λάβουν τη σωστή θεραπεία από τα Γενικά Νοσοκομεία. Με το πρόγραμμα χρηματοδότησης θεραπείας, υπό την προϋπόθεση ότι το κόστος της ιατρικής περίθαλψης είναι αναγκαίο και εύλογο, μπορείτε να λάβετε αμέσως τη θεραπεία που χρειάζεστε ενώ θα έχουμε την απαραίτητη συνεργασία και στήριξη ειδικών εμπειρογνωμόνων στο Δικαστήριο χωρίς την πίεση από τις ασφαλιστικές εταιρείες για άμεσο συμβιβασμό της υπόθεσής σας σε ευτελή ποσά.

 

Χρηματοδότηση των Εμπειρογνωμόνων σας

Η φράση μπορεί να είναι κλισέ όμως είναι αλήθεια ότι χωρίς χρήματα δεν μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στη δικαιοσύνη. Η επιτυχία της δικαστηριακής διαδικασία πολλές φορές μπορεί να εξαρτηθεί από το πόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν οι διάδικοι για σκοπούς ορθής προώθησης της ενώπιον του Δικαστηρίου διαδικασίας. Μεγάλη οργανισμοί, όπως η Δημοκρατία μας και οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο έχουν τους πόρους να προσλάβουν την καλύτερη δυνατή στήριξη τόσο από ομάδες δικηγόρων υπεράσπισης όσο και από ειδικούς εμπειρογνώμονες που θα προσπαθήσουν να περιορίσουν το ύψος της απαίτησής σας. Με αυτό τον τρόπο αναγκάζονται οι ενάγοντες σε υποθέσεις ανάκτησης αποζημίωσης να συμβιβάσουν την υπόθεσή τους χωρίς δίκαιες αξιώσεις. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί στο νομικό μας σύστημα κάνει τη δικαστηριακή διαδικασία άνιση, δύσκολη και ριψοκίνδυνη, ειδικότερα για ενάγοντες που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και πρέπει να αντεπεξέλθουν από τη μια με τα έξοδα της θεραπείας τους και το γεγονός ότι δεν μπορούν να εργαστούν, και από την άλλη με τα έξοδα μια περίπλοκης δίκης.

Η δικαστηριακή προώθηση υποθέσεων αξίωσης αποζημίωσης για σοβαρά ατυχήματα κοστίζει. Ο ενάγων / τραυματίας πρέπει να αποδείξει κάθε ισχυρισμό του και αυτό συνεπάγεται την αναγκαιότητα υποστήριξης της υπόθεσης από μάρτυρες ειδικούς εμπειρογνώμονες για να βοηθήσουν το δικαστήριο να καταλήξει στο ποσό το οποίο με βάση το νόμο αποτελεί δίκαιη και εύλογη αποζημίωση. Αυτοί οι μάρτυρες κατά κανόνα κοστίζουν πάρα πολύ και αυτό ακόμη περισσότερο σε υποθέσεις ιατρικής αμέλειας που ο κανόνας στην Κύπρο είναι ότι οι μάρτυρες θα πρέπει να προσέλθουν από το εξωτερικό λόγω του ότι είναι δύσκολη η ανεύρεσή τους στην Κύπρο.

Ως εκ των πιο πάνω η πίεση για για συμβιβασμό χωρίς δίκη γίνεται πολύ μεγάλη για τους ενάγοντες τραυματίες και οι ασφαλιστικές εταιρείες γνωρίζουν ακριβώς πως να χρησιμοποιήσουν αυτό το μοχλό πίεσης προς όφελός τους. Δυστυχώς, κατά κανόνα οι συμβιβασμοί σε υποθέσεις σοβαρών τραυματισμών χωρίς να ξεκινήσει η δικαστηριακή διαδικασία τείνουν να είναι για πολύ χαμηλότερα ποσά. Με βάση την εμπειρία μας στη Ροτσίδης & Σία, μπορούμε να πούμε ότι ένας συμβιβασμός μετά που ξεκινάει η δικαστηριακή διαδικασία τείνει να είναι 2 με 3 φορές το ποσό που επιτυγχάνεται χωρίς την απειλή της δίκης.

Για τους πιο πάνω λόγους στη Ροτσίδης & Σία διευθετούμε τη χρηματοδότηση των εμπειρογνωμόνων που θα χρειαστείτε στη δίκη έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ανάκτηση της δίκαιης και εύλογης αποζημίωσης σας. Για να εγγυηθούμε το σωστό αποτέλεσμα, μέσω του δικτύου των συνεργατών μας στηρίζουμε την υπόθεσή σας έτσι από την αρχή μέχρι τη διασφάλιση δίκαιης αποζημίωσης.

 

Βοήθεια με τις Διάφορες Αιτήσεις για Επιδόματα στις Κρατικές Υπηρεσίες

Βοηθούμε όλους τους πελάτες μας με την καταχώρηση των σχετικών αιτήσεων έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τα κοινωνικοασφαλιστικά σας δικαιώματα εγκαίρως και χωρίς λάθη και καθυστερήσεις. Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό χρειάζεστε όση βοήθεια μπορείτε να εξασφαλίσετε και σίγουρα τα τρεχάματα που απαιτούνται για να λάβετε τις διάφορες παροχές, όπως για παράδειγμα επίδομα ασθενείας, σύνταξη ανικανότητας και / ή άλλες παροχές λόγω ανικανότητας και εργατικών ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών, δεν είναι λίγα. Με την ανάληψη της υπόθεσής σας μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι εργασίες θα γίνουν έγκαιρα, έτσι ώστε εσείς να μπορέσετε να εστιάσετε στην αποθεραπεία σας χωρίς επιπρόσθετες έγνοιες. Είτε χρειάζεται να αποταθείτε στο Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη των εξόδων μιας επέμβασης που πρέπει να γίνει στο εξωτερικό είτε για άλλα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα, η εμπειρία μας σε αυτό τον τομέα μας επιτρέπει να προχωρήσουμε αμέσως και χωρίς καθυστέρηση εκ μέρους σας στην προώθηση των αιτήσεών σας.

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα για τη Διεκδίκηση της Αποζημίωσής σας

Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας ή για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης για σοβαρούς τραυματισμούς τηλεφωνήστε σήμερα στο γραφείο μας στη Λευκωσία στο τηλέφωνο +357 77776997 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα. Εάν αδυνατείτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, μπορούμε να διευθετήσουμε συνάντηση στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λευκωσία και αναλαμβάνουμε υποθέσεις ενώπιον όλων των Επαρχιακών Δικαστηρίων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Η αρχική συνάντηση / διαβούλευση με τον πελάτη είναι δωρεάν και η απόφαση του κατά πόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε με την απαίτησή σας είναι αποκλειστικά δική σας. Θα σας συμβουλεύσουμε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και τις πιθανότητες επιτυχίας σας, και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση. Αναλαμβάνουμε τις υποθέσεις των πελατών μας στη βάση συμφωνίας για αμοιβή επιτυχίας που σημαίνει ότι η αμοιβή μας δεν καταβάλλεται εκτός εάν πρώτα εξασφαλίσουμε την αποζημίωσή σας.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την αλήθεια για τους συμβιβασμούς στην Κύπρο μετά από σοβαρούς τραυματισμούς.

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη διαδικασία μας από τη λήψη των οδηγιών σας μέχρι την ανάκτηση της αποζημίωσής σας ή εδώ για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας.