logo

English (United Kingdom)Greek

Αποζημίωση για Κάταγμα Σκαφοειδούς Οστού

alt
 
Το σκαφοειδές οστό είναι ένα από τα οκτώ μικρά οστά που συνθέτουν την άρθρωση του καρπού. Το κάταγμα του σκαφοειδούς είναι ίσως το πιο συχνό από τα κατάγματα του καρπού. Προκαλείται από υπερέκταση και κερκιδική κλίση της πηχεοκαρπικής που πέφτοντας στηρίζονται στην παλάμη. Δηλαδή, ο συνήθης μηχανισμός κάκωσης είναι πτώση με τον καρπό σε έκταση. 
 
Αυτού του είδους οι τραυματισμοί είναι δύσκολοι και χρήζουν άμεσης διάγνωσης και αντιμετώπισης. Εάν γίνει κακή διάγνωση και δεν αντιμετωπιστεί αμέσως το κάταγμα οι πιθανότητες πλήρους ίασης είναι περιορισμένες.
  
Ποιες είναι οι Κυριότερες Αιτίες Κατάγματος του Σκαφοειδούς
Μια πτώση είναι η τυπική αιτία αυτού του κατάγματος. Οι δυνάμεις που ενεργούν μεταφέρονται στο σκαφοειδές οστό. Συχνά αυτός ο τραυματισμός μπορεί να συμβεί σε:
 
Ατύχημα μετά από πτώση από ποδήλατο ή μοτοσικλέτα.
Από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα. Πατήστε εδώ για να δείτε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.
Πτώση κατά τη διάρκεια άθλησης
Πτώση μετά από γλίστρημα ή στραβοπάτημα
 
Ποιες Είναι οι Συνέπειες και οι Ιδιαιτερότητες του Κατάγματος του Σκαφοειδούς Οστού
Η ιδιαιτερότητα των καταγμάτων του σκαφοειδούς είναι ότι παρουσιάζουν υψηλό ποσοστό μη πωρώσεως, ότι δηλαδή δεν κολλάνε (ψευδάρθρωση). Οι λόγοι της μη πώρωσης του κατάγματος του σκαφοειδούς ποικίλουν. Η ψευδάρθρωση για παράδειγμα μπορεί να συμβεί διότι δεν διαγνώστηκε το κάταγμα και ως εκ τούτου δεν θεραπεύθηκε. Ακόμη όμως και όταν διαγνωστεί ορθά και ο τραυματίας υποβληθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση, μπορεί το κάταγμα να μην πωρωθεί ή να μην πωρωθεί σωστά. Εάν δε το κάταγμα δεν πωρωθεί, οι συνέπειες στην υγεία του τραυματία θα είναι πολύ σοβαρές εφόσον είναι δυνατόν να υπάρχουν μόνιμες ενοχλήσεις και, με την πάροδο πολλών ετών να εμφανιστεί φθορά μεταξύ του σκαφοειδούς και της κερκίδας που να επιβαρύνει τη λειτουργία του καρπού. 
 
----------------------------------------
 
Cyprus Award Winning Personal Injury Compensation Lawyers
 
----------------------------------------
 
Περαιτέρω, με την πάροδο πολλών ετών, η διαταραχή στη σχέση των οσταρίων του καρπού που προκαλείται από τον τραυματισμό, μπορεί να δημιουργήσει αρθρίτιδα του καρπού που να προκαλέσει σημαντική και μόνιμη λειτουργική ανεπάρκεια.
 
Ακόμα και στις περιπτώσεις όμως που η φυσιολογική λειτουργία του καρπού αποκαθίσταται μετά από εγχείρηση, ο τραυματίας αναγκαστικά θα περάσει χρόνο μακριά από την εργασία κάτι που αναγκαστικά συνεπάγεται, πέραν από τον πόνο ταλαιπωρία και δυσχέρεια, απώλεια εισοδήματος
 
Θα πρέπει ως εκ τούτου, εάν έχετε υποστεί τέτοιο τραυματισμό, να βεβαιωθείτε ότι θα συνεργαστείτε με δικηγόρους που είναι έμπειροι και εξειδικεύονται στο δίκαιο προσωπικών ατυχημάτων για να διεκδικήσετε την αποζημίωση που πρέπει πραγματικά να σας αποδοθεί για τον κόπο και ταλαιπωρία που έχετε υποστεί και για την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας σας.
 
Δικηγόροι Προσωπικών Ατυχημάτων στην Κύπρο
Σε αυτό τον τομέα δικαίου εργαζόμαστε με πελάτες που έχουν υποστεί τραυματισμούς λόγω μας αμέλειας τρίτων με σκοπό να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα τους και να διεκδικήσουμε εκ μέρους τους τη δίκαιη αποζημίωση που τους αξίζει. Έχουμε εκπροσωπήσει πολλά θύματα τραυματισμών που προκλήθηκαν από αμέλεια τρίτων ατόμων να ανακτήσουν αποζημίωση για τους τραυματισμούς τους. Το γραφείο μας έχει ανακτήσει εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ εκ μέρους των πελατών μας για τη συνεχιζόμενη ιατρική φροντίδα τους, την απώλεια εισοδήματός τους και ως αποζημίωση για τον πόνο και ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από προσωπικά ατυχήματα. 
 
Επικοινωνήστε Μαζί μας για τη Διεκδίκηση μας Αποζημίωσής μας
Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας ή για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης για τραυματισμούς από ατύχημα τηλεφωνήστε σήμερα στο γραφείο μας στη Λευκωσία στο τηλέφωνο +357 22 102081 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα. Εάν αδυνατείτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, μπορούμε να διευθετήσουμε συνάντηση στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο. 
 
Η αρχική συνάντηση / διαβούλευση με τον πελάτη είναι δωρεάν και η απόφαση του κατά πόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε με την απαίτησή σας είναι αποκλειστικά δική σας. Θα μας συμβουλεύσουμε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί τις πιθανότητες επιτυχίας σας, και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση.
 
Περισσότερες Πληροφορίες στο Blog μας
Γράφουμε συχνά για το δίκαιο προσωπικών ατυχημάτων. Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε το blog μας για να μάθετε περισσότερα για τη διεκδίκηση αποζημίωσης για προσωπικά ατυχήματα.

Subscribe to our Newsletter

Client Login