Greek (Greece)

Διασφαλίστε την Αποζημίωσή σας: Τι να Κάνετε Μετά από ένα Ατύχημα με Μοτοσυκλέτα

Μετά από μια συντριβή, πιθανόν να αισθάνεστε μπερδεμένοι και να μην γνωρίζετε τί πρέπει να κάνετε. Αμέσως μετά το περιστατικό, ακόμη και στην ίδια τη σκηνή του ατυχήματος, θα προκύψουν παράγοντες που αργότερα θα ευνοήσουν ή θα δυσχεράνουν τη διαδικασία αξίωσης αποζημίωσής. Το δικαστικό μας σύστημα είναι αντιπαραθετικό. Αυτό σημαίνει ότι ουδείς δικαιούται οτιδήποτε εκτός αν είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Σίγουρα οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καταβάλλουν αποζημίωση εκτός αν ο Ενάγων είναι σε θέση να αποδείξει αυτά που ισχυρίζεται. Ως εκ τούτου, είναι καλό να γνωρίζετε και να εφαρμόσετε τις πιο κάτω συμβουλές αν επιθυμείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση για το ατύχημά σας.

 

Πάρτε Ιατρική Συμβουλή

Αμέσως μετά το δυστύχημα, πολλοί μοτοσικλετιστές δεν αντιλαμβάνονται τη ζημιά στο σώμα τους, καθώς η αδρεναλίνη βρίσκεται σε έξαρση κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης, καλύπτοντας τον άμεσο πόνο. Για χάρη της υγείας σας καθώς και της απαίτησης σας, πρέπει να αποταθείτε σε έναν ιατρό προς εξέταση της έκτασης των τραυματισμών σας. Για την ασφάλειά σας, μην αρνηθείτε τη μεταφορά σας στο Νοσοκομείο, έστω και αν νομίζετε ότι δεν έχετε τραυματιστεί σοβαρά. 

 

Καταγγείλτε το Ατύχημα

Μόλις μπορέσετε, καλέστε την αστυνομία και δώστε κατάθεση για το ατύχημα. Η κατάθεσή σας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο στην απαίτηση σας. Μην στηριχθείτε στο ότι ο υπαίτιος οδηγός θα παραδεχθεί την ευθύνη του. Ενημερώστε αμέσως την ασφαλιστική σας εταιρεία για το ατύχημα. Μην κάνετε οποιεσδήποτε περαιτέρω δηλώσεις χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε τον δικηγόρο προσωπικών ατυχημάτων σας στην Κύπρο.

 

Εξασφαλίστε Αποδείξεις

Φωτογραφίστε την σκηνή του ατυχήματος, τις ζημιές στη μοτοσικλέτα σας και τους τραυματισμούς σας. Εάν μπορέσετε, μιλήστε με πιθανούς μάρτυρες του ατυχήματος και πάρτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τις επόμενες ημέρες, έχετε υπόψη να κρατήσετε τα σχετικά έγγραφα, όπως τα ιατρικά σας αρχεία, λογαριασμούς νοσοκομείων, αποδείξεις φαρμακείων και τιμολόγια για οποιαδήποτε έξοδα κάνετε που σχετίζονται με το ατύχημά σας.

 

Μην Σχολιάσετε ή Δηλώσετε Ευθύνη

Μην συζητάτε το ατύχημα με κανέναν εκτός από τον αστυνομικό που ερευνά τη σκηνή. Μην παραδεχτείτε ευθύνη. Οποιαδήποτε δήλωση κάνετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας αργότερα. Αφήστε την έρευνα της αστυνομίας να καθορίσει κατά πόσο ευθύνεστε. Ζητήστε από τον εξεταστή του ατυχήματος να σας δώσει τα στοιχεία του ώστε να προμηθευτείτε αργότερα αντίγραφο της αστυνομικής έκθεσης ατυχήματος.

 

Αναζητήστε Δικηγόρο

Πριν δηλώσετε ή υπογράψετε οτιδήποτε, είναι σημαντικό να λάβετε νομική συμβουλή και σωστή εκπροσώπηση. Πολλά θύματα ατυχημάτων κάνουν σοβαρά λάθη, όπως η διευθέτηση της απαίτησης τους πρόωρα ή η αποποίηση του δικαιώματός τους να αξιώσουν αποζημιώσεις. Ένας έμπειρος δικηγόρος ατυχημάτων με μοτοσικλέτα θα προστατεύσει τα δικαιώματά σας, θα σας συμβουλεύσει κατάλληλα και θα διασφαλίσει ότι θα λάβετε τη μέγιστη αποζημίωση που δικαιούστε στην περίπτωσή σας.

 

Ενημερωθείτε για τα Δικαιώματά σας

Διαβάστε εδώ τις απαντήσεις μας σε συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας σε περίπτωση ατυχήματος με μοτοσικλέτα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία ανάκτησης αποζημίωσης του γραφείου μας σε περιπτώσεις διεκδίκησης ανάκτησης αποζημίωσης μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα αν πατήσετε εδώ

 

Πάρτε Βοήθεια για την Αποζημίωση σας από Ατύχημα με Μοτοσυκλέτα

Σε αυτόν τον τομέα δικαίου εργαζόμαστε με πελάτες που έχουν υποστεί τραυματισμούς λόγω ατυχημάτων με μοτοσυκλέτες με μοναδικό σκοπό τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους και την αξίωση της μέγιστης δυνατής αποζημίωσης. Βοηθήσαμε πολλά θύματα τροχαίων ατυχημάτων να λάβουν την αποζημίωση που τους αξίζει. Το γραφείο μας έχει διασφαλίσει σε πολλά θύματα τροχαίων ατυχημάτων δίκαιη αποζημίωση για συνεχή τη ιατρική περίθαλψη, την απώλεια εισοδήματος και τον πόνο και ταλαιπωρία που υπέστηκαν εξαιτίας της αμέλειας άλλων.

Καλέστε μας σήμερα στο δικηγορικό γραφείο μας στη Λευκωσία στο +357 77776997 ή στείλτε μας e-mail  για μια δωρεάν αξιολόγηση της υπόθεσής σας. Εάν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας, μπορούμε να σας επισκεφτούμε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο.

Το γραφείο μας είναι στη Λευκωσία και αναλαμβάνουμε υποθέσεις και εμφανιζόμαστε ενώπιον όλων των Επαρχιακών Δικαστηρίων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Δεν χρεώνουμε για την αρχική συνάντηση. Αν θέλετε να προχωρήσετε η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας. Θα σας συμβουλεύσουμε για τα θετικά της υπόθεσης σας, τις πιθανότητες επιτυχίας και το ποσό που μπορείτε να περιμένετε ως αποζημίωση. Προσφέρουμε υπηρεσίες στη βάση συμφωνίας χρηματοδότησης με αμοιβή επιτυχίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει οικονομικός κίνδυνος για εσάς.