Greek (Greece)

 
Σε πρόσφατη απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το γραφείο μας πέτυχε την έκδοση αποφάσεως για ποσό εκ €26.773 ως αποζημίωση για σωματικές βλάβες, πόνο και ταλαιπωρία που υπέστη ο πελάτης μας συνεπείας ατυχήματος που επεσυνέβη ενώ ο ίδιος εργοδοτείτο από τον εναγόμενο.
 
Ο ενάγοντας, εργαζόμενος σε στάβλο αλόγων, συνεπεία του δυστυχήματος υπέστη κάταγμα της διάφυσης του δεξιού βραχιόνιου και συνοδές βλάβες όπως εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας συμφώνησε με την εισήγηση των Δικηγόρων του γραφείου μας ότι την αποκλειστική ευθύνη για το δυστύχημα την είχε ο εναγόμενος εργοδότης αφού το σύστημα εργασίας που διατηρούσε παρουσίαζε ελλείψεις σε τέτοιο βαθμό που συνιστούσε υπαίτια αμέλεια. 

Το Δικαστήριο κατά τον υπολογισμό των αποζημιώσεων έλαβε υπόψη την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο πελάτης το γραφείου μας με όλα τα συνεπακόλουθά της, την παραμονή του στο Νοσοκομείο, την αναγκαιότητα για φυσιοθεραπεία και των περιορισμό των κοινωνικών και άλλων δραστηριοτήτων του πελάτη μας κατά την ανάρρωσή του. Περαιτέρω λήφθηκαν υπόψη οι πόνοι και η ταλαιπωρία που υπέστη ο πελάτης μας ως επίσης και η ύπαρξη μόνιμης χειρουργικής ουλής απότοκο της ιατρικής επέμβασης.
 
Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα για τη Διεκδίκηση της Αποζημίωσής σας
Μεγιστοποιούμε την απαίτησή σας εναντίον των ασφαλιστικών εταιρειών. Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας ή για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης για ατύχημα τηλεφωνήστε σήμερα στο γραφείο μας στη Λευκωσία στο τηλέφωνο +357 77776997 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα. Εάν αδυνατείτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, μπορούμε να διευθετήσουμε συνάντηση στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο. 
 
Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λευκωσία και αναλαμβάνουμε υποθέσεις ενώπιον όλων των Επαρχιακών Δικαστηρίων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.
 
Η αρχική συνάντηση / διαβούλευση με τον πελάτη είναι δωρεάν και η απόφαση του κατά πόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε με την απαίτησή σας είναι αποκλειστικά δική σας. Θα σας συμβουλεύσουμε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και τις πιθανότητες επιτυχίας σας, και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση.
 
Περισσότερες Πληροφορίες στο Blog μας
Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε το blog μας για να μάθετε περισσότερα για τη διεκδίκηση αποζημίωσης από ατύχημα.