Greek (Greece)

 

Σημαντική διάκριση της Ν. Ροτσίδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε. στα παγκόσμια βραβεία της Global Law Experts Area Awards.
 
Ο κ. Νίκος Ροτσίδης επιλέγηκε ως ο κατ’ εξοχήν Ειδικός στον Τομέα του Δικαίου των Προσωπικών Ατυχημάτων για το έτος 2015 στην Κύπρο. Το βραβείο επεκτείνεται και στη δικηγορική μας εταιρεία αφού η Ν. Ροτσίδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε. είναι η προτεινόμενη δικηγορική εταιρεία ειδικών στον τομέα διεκδίκησης αποζημιώσεων για προσωπικά ατυχήματα από την Global Law Experts.
 
Ο νομικός οδηγός Global Law Experts αποτελεί ένα από τους κορυφαίους ηλεκτρονικούς οδηγούς συμβούλων στην παρουσίαση επιλογή και εύρεση νομικών συμβούλων και δικηγόρων ανά τομέα εξειδίκευσης. Πρόκειται για το μοναδικό οργανισμό που προτείνει αποκλειστικά και μόνο ένα εξειδικευμένο νομικό σύμβουλο ανά τομέα εξειδίκευσης σε κάθε χώρα.
 
Σύμφωνα με τον οδηγό, κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου για την ανάδειξη των υποψηφίων δικηγορικών εταιρειών και δικηγόρων, έλαβαν περισσότερες από 27.000 απαντήσεις από διευθυντές επιχειρήσεων, εσωτερικούς νομικούς συμβούλους εταιρειών, ανεξάρτητα δικηγορικά γραφεία, άτομα υψηλής οικονομικής επιφάνειας, δικηγορικούς συλλόγους, επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου του GLE και χρήστες του LinkedIn. 
 
Οι συστάσεις αυτές σε συνδυασμό με την ανεξάρτητη έρευνα, την οποία πραγματοποιεί ο οδηγός GLE, οδήγησαν στην κατάρτιση της λίστας με τις υποψηφιότητες ανά βραβείο. Η διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος των βραβείων πραγματοποιείται από το 2010.
 
Η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση των νικητών των Βραβείων πραγματοποιήθηκε με την δημοσίευση της Ειδικής Έκδοσης του περιοδικού GLE, η οποία διανεμήθηκε σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες του οδηγού και αναρτήθηκε επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του.
 
Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη πρόσφατη αναγνώριση των προσπαθειών και επιτευγμάτων μας και θα συνεχίσουμε ακούραστα τη διαχρονική προσήλωσή μας στην αριστεία και την επιτυχία του γραφείου και των πελατών μας.