logo

English (United Kingdom)Greek

Αποζημίωση για Τραυματισμούς: Εγκαύματα και Μόνιμες Δύσμορφες Ουλές

alt

Έχουμε εκπροσωπήσει πολλά θύματα τραυματισμών που προκλήθηκαν από αμέλεια τρίτων ατόμων στην ανάκτηση αποζημίωσης για τραυματισμούς από εγκαύματα. Το γραφείο μας έχει ανακτήσει εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ εκ μέρους των πελατών μας για τη συνεχιζόμενη ιατρική φροντίδα τους, την απώλεια εισοδήματός τους και ως αποζημίωση για τον πόνο και ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από προσωπικά ατυχήματα. Εκπροσωπούμε άτομα που έχουν υποστεί τραυματισμούς από εγκαύματα, μεταξύ άλλων:

• Εγκαύματα από χημικά προϊόντα που δεν είχαν κατάλληλη σήμανση ή που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

• Ηλεκτρικά εγκαύματα που προκαλούνται όταν μια πηγή ηλεκτρικής ισχύος έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα.

• Εγκαύματα από λανθασμένη ρύθμιση του νερού σε δημόσια λουτρά, γυμναστήρια ή λόγω λανθασμένης βαθμονόμησης του ζεστού νερού σε ντους, νιπτήρες ή μπανιέρες.

• Εγκαύματα από εκρήξεις

• Εγκαύματα από πυρκαγιές σε κτίρια, επαγγελματικά υποστατικά ή κατοικίες.

• Εγκαύματα εκ τριβής, που προκαλούνται συνήθως από τροχαία ατυχήματα με πεζούς ή από πτώση από ποδήλατο ή μοτοσικλέτα.

 

Είδη Εγκαυμάτων και Συνέπειες του Τραυματισμού
Ανάλογα με το βάθος τους τα εγκαύματα χωρίζονται σε 1ου, 2ου και 3ου βαθμού. Το έγκαυμα 1ου βαθμού χαρακτηρίζεται από ερύθημα, πόνο, και απουσία φυσαλίδων. Τέτοιο είναι το έγκαυμα από τον ήλιο. Αυτά τα εγκαύματα δεν είναι απειλητικά για τη ζωή.

Το έγκαυμα 2ου βαθμού ή μερικού πάχους χαρακτηρίζεται από ερυθρότητα, οίδημα και σχηματισμό φυσαλίδων. Η επιφάνεια τους μπορεί να είναι υγρή και να δακρύζει, ενώ είναι επώδυνη και υπερευαίσθητη ακόμη και στο ρεύμα αέρα. Συνήθως προκαλούνται από επαφή με ζεστό υγρό και επουλώνονται σε 14-21 ημέρες.

Το έγκαυμα 3ου βαθμού ή ολικού πάχους έχει εμφάνιση μαυρισμένη και σκληρή. Το δέρμα επίσης μπορεί να είναι διάφανο, στικτό ή λευκό σαν κερί. Η επιφάνεια του δέρματος είναι ξηρή. Συνήθως προκαλούνται από φωτιά ή παρατεταμένη επαφή με καυτά αντικείμενα.

Οι τραυματισμοί με σοβαρά εγκαύματα είναι βασανιστικοί. Η αποθεραπεία είναι δύσκολη και διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα και όταν τέτοια εγκαύματα έχουν επουλωθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, τις περισσότερες φορές παραμένουν μόνιμες δύσμορφες ουλές που ακόμα και με την καλύτερη επιστημονική θεραπεία και πλαστική εγχείρηση δεν μπορούν να θεραπευθούν. Τέτοιοι τραυματισμοί μπορούν να επηρεάσουν το θύμα στην καθημερινότητά του και ειδικά, πέραν από τα πρακτικά προβλήματα να προκαλέσουν βλάβη στο συναισθηματικό τομέα που να συνοδεύει το θύμα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αν εσείς ή ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό από έγκαυμα που οφείλεται σε αμέλεια κάποιου τρίτου, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε στενά με ένα δικηγορικό γραφείο που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη μέγιστη χρηματική αποζημίωση που δικαιούστε.

 

Δικηγόροι Προσωπικών Ατυχημάτων στην Κύπρο
Σε αυτό τον τομέα δικαίου εργαζόμαστε με πελάτες που έχουν υποστεί τραυματισμούς λόγω της αμέλειας τρίτων με σκοπό να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα τους και να διεκδικήσουμε εκ μέρους τους τη δίκαιη αποζημίωση που τους αξίζει.


Επικοινωνήστε Μαζί μας για τη Διεκδίκηση της Αποζημίωσής σας
Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας ή για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης για τραυματισμούς από ατύχημα τηλεφωνήστε σήμερα στο γραφείο μας στη Λευκωσία στο τηλέφωνο +357 22 102081 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα. Εάν αδυνατείτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, μπορούμε να διευθετήσουμε συνάντηση στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο.

Η αρχική συνάντηση / διαβούλευση με τον πελάτη είναι δωρεάν και η απόφαση του κατά πόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε με την απαίτησή σας είναι αποκλειστικά δική σας. Θα σας συμβουλεύσουμε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και τις πιθανότητες επιτυχίας σας, και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση.

 

Περισσότερες Πληροφορίες στο Blog μας

Επισκεφθείτε το blog μας για να μάθετε περισσότερα για τη διεκδίκηση αποζημίωσης για προσωπικά ατυχήματα.

Subscribe to our Newsletter

Client Login