Greek (Greece)

Αν έχετε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα τότε η επιλογή του σωστού δικηγόρου συνιστά μία σημαντικότατη επιλογή για την έκβαση της υπόθεσής σας.

Στη Ροτσίδης & Σία εκπροσωπούμε άτομα που έχουν υποστεί τραυματισμούς συνεπεία τροχαίου ατυχήματος με σκοπό να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματά τους και να διεκδικήσουμε εκ μέρους τους την αποζημίωση που τους αξίζει. Έχουμε εκπροσωπήσει πολλά θύματα τροχαίων ατυχημάτων, που προκλήθηκαν από αμέλεια τρίτων, να ανακτήσουν αποζημίωση για τους τραυματισμούς τους. Το γραφείο μας έχει ανακτήσει εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ εκ μέρους των πελατών μας για τη συνεχιζόμενη ιατρική τους φροντίδα, την απώλεια εισοδήματός τους και ως αποζημίωση για τον πόνο και ταλαιπωρία που έχουν υποστεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος.

 

Στη Ροτσίδης & Σία:

      • Θα προγραμματίσουμε το πρώτο σας ραντεβού εντός 24 ωρών
      • Θα σας επισκεφτούμε στο νοσοκομείο ή στο σπίτι σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε εσείς
      • Θα σας ενημερώνουμε γραπτώς για κάθε κομβικό σημείο της υπόθεσής σας κάθε εξέλιξη, όπως και για κάθε εμφάνιση ποu θα γίνεται εκ μέρους σας στο δικαστήριο

 

Αναλαμβάνουμε την Υπόθεσή σας στη Βάση Συμφωνίας για Αμοιβή Επιτυχίας (No Win Νo Fee Agreement)

Η Ροτσίδης & Σια χρηματοδοτεί την απαίτησή σας έως ότου εξασφαλιστεί η αποζημίωσή σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε στο μέγιστο βαθμό τη δίκαιη αποζημίωση σας χωρίς οικονομικό ρίσκο.

Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας ή για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης για τροχαίο ατύχημα τηλεφωνήστε σήμερα στο γραφείο μας στη Λευκωσία στο τηλέφωνο +357 77776997 ή στείλτε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Διεκδικήστε την Αποζημίωση σας για Τροχαίο Ατύχημα Σήμερα 

Μπορείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση για τους τραυματισμούς σας από τροχαίο ατύχημα στην περίπτωση όπου το ατύχημα προκλήθηκε από αμέλεια άλλου οδηγού. Μπορείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση, ανάμεσα σ’ άλλα, εάν τραυματιστήκατε ως οδηγός, επιβάτης, πεζός ή ως οδηγός μοτοσικλέτας ή ποδηλάτου κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Σε απλές υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων, που δεν παρουσιάζονται σύνθετοι τραυματισμοί θα προωθήσουμε την απαίτησή σας διασφαλίζοντας την αποζημίωσή σας το συντομότερο δυνατό.

Στις σύνθετες υποθέσεις που αφορούν πολλαπλά τραύματα η και σοβαρούς τραυματισμούς που αφήνουν μόνιμες βλάβες, είναι αναγκαίος ο σωστός χειρισμός από μία ομάδα εξειδικευμένων δικηγόρων και ιατρών που έχουν εμπειρία Υποθέσεις Σοβαρών Τραυματισμών . Για να εγγυηθούμε το μέγιστο ύψος αποζημίωσης που προνοεί ο Νόμος εργαζόμαστε από την αρχή μαζί με τους πελάτες μας και πάντα με τη βοήθεια ειδικών εμπειρογνωμόνων, ανεξάρτητων ή συνεργατών της Ροτσίδης & Σία, έτσι ώστε οι δικηγόροι μας να διασφαλίσουν την πιο ολοκληρωμένη και καλύτερη δυνατή παρουσίαση στο Δικαστήριο, και φυσικά τη συνεπακόλουθη δικαίωση του πελάτη μας. Σ’ αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις, η Ροτσίδης & Σια μπορεί να αναλάβει ακόμα και το κόστος των ειδικών εμπειρογνωμόνων που θα χρειαστούν για την αποθεραπεία σας μέχρι να διασφαλίσουμε την αποζημίωσή σας.

 

Αναλαμβάνουμε Τροχαία Ατυχήματα σε Όλη την Κύπρο

Η Ροτσίδης & Σια είναι η πρώτη Δικηγορική Εταιρεία στην Κύπρο που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην ανάκτηση αποζημίωσης για προσωπικά ατυχήματα.

Το γραφείο μας βρίσκεται στη Λευκωσία και αναλαμβάνουμε υποθέσεις σε όλες τις επαρχίες ενώπιον όλων των Κυπριακών Επαρχιακών Δικαστηρίων στη Λευκωσία, Πάφο, Αμμόχωστο, Λεμεσό και Λάρνακα.

Είτε έχετε μια σύνθετη υπόθεση που επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα τόσο τη δική σας όσο και των οικείων σας είτε η υπόθεσή σας αφορά κάποιον απλό τραυματισμό μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλέστε σήμερα στο + 357 77776997.

Ασχολούμαστε καθημερινά με όλους τους τύπους υποθέσεων αποζημίωσης όπως, παραδείγματος χάριν, τραυματισμούς οδηγών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων, επιβατών, τραυματιών σε δημόσιες συγκοινωνίες, ποδηλατιστών, μοτοσικλετιστών, πεζών. Αναλαμβάνουμε επίσης υποθέσεις με ανασφάλιστους και / ή οδηγούς που εγκατέλειψαν τη σκηνή του ατυχήματος, κατά του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων όπως επίσης και τροχαία ατυχήματα Κύπριων Υπηκόων που διαδραματίστηκαν σε άλλες χώρες μέλη της ΕΕ.

 

Διεκδικήστε την Αποζημίωσή σας Σήμερα

Καλέστε μας σήμερα στο +357 77776997 για να διασφαλίσουμε την αποζημίωσή σας.