Greek (Greece)

Οι τραυματισμοί στα γόνατα είναι καταστροφικοί διότι το περπάτημα γίνεται δύσκολο ή ακόμα και ακατόρθωτο σε ορισμένες περιπτώσεις. 

Ποια Είναι τα Είδη Τραυματισμών του γονάτου;

Το είδος του τραυματισμού σας είναι καθοριστικό για την ενδεικνυόμενη θεραπεία που θα λάβετε αλλά και για το ύψος της αποζημίωσης που θα διεκδικήσετε. Το γόνατο μπορεί να τραυματιστεί με διάφορους τρόπους. Οι μηνίσκοι είναι επιρρεπείς σε ρήξη σε συγκεκριμένες περιστάσεις όπως και ο πρόσθιος χιαστός που μπορεί να τραυματιστεί σε πτώση ή σύγκρουση. Τραυματισμοί μπορεί να υπάρξουν επίσης στον οπίσθιο χιαστό, στους πλάγιους συνδέσμους ή ακόμα κάποιο κτύπημα μπορεί να προκαλέσει κάταγμα εντός της αρθρώσεως.

 

Ποιες Είναι οι Κυριότερες Αιτίες Τραυματισμού Γονάτου;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τραυματίσει κάποιος το γόνατό του. Πιο συχνά παρά από άλλοτε οι τραυματισμοί σε γόνατα προκύπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις.

  • Κατά την άθληση, λόγω κακών αθλητικών εγκαταστάσεων ή ανεπαρκούς εξοπλισμού.
  • Από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα.
  • Πέσιμο από σκάλα που να οφείλεται σε κακή τοποθέτηση ή σε ακατάλληλη σκάλα.
  • Στραβοπάτημα λόγω κακής επιφάνειας στο πάτωμα ή σε πεζοδρόμια.
  • Εργατικό ατύχημα
  • Τραυματισμοί γλιστρήματος στραβοπατήματος

 

Ποιες Είναι οι Συνέπειες Τραυματισμού στο Γόνατο;

Τα γόνατα είναι ιδιαίτερα σημαντικά διότι μας επιτρέπουν να περπατάμε, να ανεβοκατεβαίνουμε σκάλες, να τρέχουμε κ.λπ. Δυστυχώς πολλές φορές ο τραυματισμός στο γόνατο αφήνει μόνιμα κατάλοιπα και περιορισμούς στη βάδιση και τη φυσιολογική κίνηση που μπορεί να διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Είναι πολύ σπάνιο το γόνατο να επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση ακόμα και μετά από επιτυχή χειρουργική επέμβαση, έστω και εάν σε γενικής γραμμές η κανονική του λειτουργία έχει αποκατασταθεί. Επίσης, μετά από σοβαρούς τραυματισμούς οι πιθανότητες για τη δημιουργία μετατραυματικής αρθρίτιδας είναι πάντα αυξημένες.

Ακόμα και στις περιπτώσεις όμως που η φυσιολογική λειτουργία του γονάτου αποκαθίσταται μετά από εγχείρηση, ο τραυματίας αναγκαστικά θα περάσει χρόνο μακριά από την εργασία κάτι που αναγκαστικά συνεπάγεται, πέραν από τον πόνο ταλαιπωρία και δυσχέρεια, απώλεια εισοδήματος. 

Θα πρέπει ως εκ τούτου, εάν έχετε υποστεί τέτοιο τραυματισμό, να βεβαιωθείτε ότι θα συνεργαστείτε δικηγόρους που είναι έμπειροι στο δίκαιο προσωπικών ατυχημάτων για να διεκδικήσετε την αποζημίωση που σας αξίζει.

 

Δικηγόροι Προσωπικών Ατυχημάτων στην Κύπρο

Εργαζόμαστε με πελάτες που έχουν υποστεί τραυματισμούς εξαιτίας ατυχημάτων με μοναδικό σκοπό την ανάκτηση δίκαιης αποζημίωσης για λογαριασμό τους. Το γραφείο μας έχει εξασφαλίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για λογαριασμό των πελατών μας, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν να διασφαλίσουν την μετέπειτα ιατρική τους περίθαλψη, να καλύψουν την απώλεια εισοδήματος τους, έτσι ώστε να μετριάσουν τον πόνο και τη δυστυχία που υπέστησαν εξ αιτίας της αμέλειας τρίτων.

Καλέστε μας σήμερα στο δικηγορικό γραφείο μας στη Λευκωσία στο +357 77776997 ή στείλτε μας email για δωρεάν αξιολόγηση της υπόθεσής σας. Εάν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας, μπορούμε να κανονίσουμε εμείς επίσκεψη στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο.

Το γραφείο μας είναι στη Λευκωσία και αναλαμβάνουμε υποθέσεις ενώπιον όλων των Επαρχιακών Δικαστηρίων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Δεν χρεώνουμε για την αρχική συμβουλή/ διαβούλευση.

Η απόφαση αν θα προχωρήσετε είναι εξ ολοκλήρου δική σας.

Θα σας συμβουλεύσουμε ως προς τα πλεονεκτήματα της υπόθεσής σας, τις πιθανότητες επιτυχίας και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση.

 

Στη Ροτσίδης & Σία:

  •   Θα προγραμματίσουμε το πρώτο σας ραντεβού εντός 24 ωρών
  •   Θα σας επισκεφτούμε στο νοσοκομείο ή στο σπίτι σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε εσείς.
  •   Θα σας ενημερώνουμε γραπτώς για κάθε κομβικό σημείο της υπόθεσής σας κάθε εξέλιξη, όπως και για κάθε εμφάνιση που θα γίνεται εκ μέρους σας στο δικαστήριο

 

Αναλαμβάνουμε την Υπόθεσή σας στη Βάση Συμφωνίας για Αμοιβή Επιτυχίας (No Win Νo Fee Agreement)

Η Ροτσίδης & Σια χρηματοδοτεί την απαίτησή σας έως ότου εξασφαλιστεί η αποζημίωσή σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε στο μέγιστο βαθμό τη δίκαιη αποζημίωση σας χωρίς επιπλέον οικονομικό ρίσκο.

Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας ή για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης για τροχαίο ατύχημα τηλεφωνήστε σήμερα στο γραφείο μας στη Λευκωσία στο τηλέφωνο +357 77776997 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα.

 

Τί λένε οι πελάτες μας για εμάς

Βραβευμένοι δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών στην Κύπρο

 

Ερωτήσεις; Ανησυχίες;

Καλέστε μας στο +357 77776997

Ξεκινήστε τη δική σας απαίτηση για αποζημίωση. Αν δεν σας εξασφαλίσουμε την αποζημίωση σας δεν θα λάβουμε καμία αμοιβή.