Greek (Greece)

 

Τώρα Μπορείτε να Βρείτε τα νέα μας Γραφεία στη Λεμεσό

 

Μετά από αρκετό σχεδιασμό και αφοσίωση, ανακοινώνουμε το άνοιγμα του νέου μας γραφείου που βρίσκεται στη Λεμεσό. Αυτό το ορόσημο, σηματοδοτεί τη συνεχή ανάπτυξη και τον εορτασμό των 10 χρόνων της ίδρυσής μας. Η νέα τοποθεσία, βρίσκεται στη καρδιά της Λεμεσού, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, 205, Victory House, Λεμεσός, 3030, Κύπρος, σε μια τοποθεσία με πολύ εύκολη πρόσβαση.

Με τη νέα μας τοποθεσία, τώρα είμαστε ακόμη πιο κοντά σας, διευκολύνοντας σας ακόμη περισσότερο για να μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να συζητήσουμε τα αιτήματά σας και τις αποζημιώσεις σας.

Η απόφαση να επεκταθούμε στη Λεμεσό, τη δεύτερη μεγαλύτερη επαρχία της Κύπρου η οποία έχει εξελιχθεί με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, ήταν ένα λογικό βήμα στη στρατηγική της εταιρείας μας μιας και όχι μόνο θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε περισσότερα άτομα που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας αλλά επίσης θα παρέχουμε εύκολη πρόσβαση στους πελάτες μας από Λεμεσό και Πάφο.

 Μερικοί από τους παράγοντες που οδήγησαν στην επιλογή του νέου γραφείου μας στη Λεμεσό ήταν:

Τοποθεσία – Ο πρωταρχικός παράγοντας για την επιλογή του νέου μας γραφείου ήταν η ανεύρεση χώρου που να έχει πολύ καλή τοποθεσία με εύκολη εύρεση και εύκολη πρόσβαση, σε μία από τις πιο γνωστές λεωφόρους της Λεμεσού στο κέντρο της πόλης. Με αυτή την τοποθεσία, τώρα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άτομα που διαμένουν στη Λεμεσό και στις γύρω περιοχές, χωρίς να χρειάζεται να οδηγούν μακρινές διαδρομές για να μας επισκεφθούν. Το γραφείο της Λεμεσού μπορεί επίσης να εξυπηρετεί και πελάτες της Πάφου.

Σύγχρονος και Μεγάλος Χώρος – Ο μεγάλος χώρος εργασίας με άνετες αίθουσες συνεδριάσεων ήταν ένας άλλος εξίσου σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μας. Ένας φιλόξενος χώρος ο οποίος έχει φιλικό προσωπικό και ατμόσφαιρα.

Εργασιακό περιβάλλον – Δεδομένου ότι το γραφείο μας στη Λευκωσία βρίσκεται στον 8ο όροφο ενός κτηρίου στο κέντρο της Λευκωσίας, θέλαμε να έχουμε την ίδια αίσθηση χώρου εργασίας. Αυτό θα έχει ως επίκεντρο όχι μόνο στο θετικό κλίμα και την καλύτερη παραγωγικότητα των Δικηγόρων μας, αλλά επίσης στην ενίσχυση της προβολής μας στη περιοχή.

Με το γραφείο της Λεμεσού ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας, συνεχίζοντας την πολυετή δράση μας στην παροχή υπηρεσιών ανάκτησης αποζημίωσης για τους πελάτες μας στον τομέα των προσωπικών ατυχημάτων με απώτερο σκοπό να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλο και περισσότερα άτομα τα οποία χρειάζονται την εξειδίκευσή και υποστήριξή μας.

Είναι ένα επίτευγμα το οποίο δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη διαχρονική υποστήριξη των πελατών μας σε όλα αυτά τα χρόνια και ευελπιστούμε ότι θα σας δούμε σύντομα στα καινούρια μας γραφεία.

 

Εξασφαλίστε Βοήθεια Σήμερα

Για μια αξιολόγηση της υπόθεσής σας και για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης μετά από το ατύχημα σας επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο τηλέφωνο +357 77776997 ή στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εάν αδυνατείτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, μπορούμε να διευθετήσουμε συνάντηση στο σπίτι σας ή στο νοσοκομείο.

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας σε Λευκωσία και Λεμεσό και αναλαμβάνουμε υποθέσεις ατυχημάτων σε Παγκύπρια βάση ενώπιον των Επαρχιακών Δικαστηρίων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η αρχική συνάντηση / διαβούλευση με τον πελάτη είναι δωρεάν και η απόφαση του κατά πόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε με την απαίτησή σας είναι αποκλειστικά δική σας. Θα σας συμβουλεύσουμε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, τις πιθανότητες επιτυχίας σας, και το ποσό που μπορείτε να αναμένετε ως αποζημίωση.