Greek (Greece)

 Μύθος #3: θα περάσουν 5 χρόνια για να πάρω την αποζημίωσή μου

Αυτό είναι μύθος. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως οι υποθέσεις προσωπικών ατυχημάτων περατώνονται πολύ πιο νωρίς. Στη Ροτσίδης & Σία χρησιμοποιούμε κάθε ευκαιρία για να πετύχουμε τη γρήγορη διευθέτηση της υπόθεσής σας. Συνήθως χρειάζονται 1-3 χρόνια από την ημέρα που αναλαμβάνουμε την υπόθεσή σας μέχρι να εξασφαλίσουμε την αποζημίωση που δικαιούστε. Όμως, κάποιες υποθέσεις μπορεί να τελειώσουν πολύ πιο νωρίς και κάποιες άλλες να καθυστερήσουν, αναλόγως των ειδικών περιστατικών της κάθε υπόθεσης.
 
Η έκβαση της υπόθεσής σας θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Οι περισσότερες υποθέσεις προσωπικών ατυχημάτων συνήθως δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες περιπλοκές. Εκεί που τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα είναι όταν αμφισβητείται η ευθύνη για την πρόκληση του δυστυχήματος, της ιατρικής αμέλειας ή του εργατικού ατυχήματος ή όπου οι τραυματισμοί του ενάγοντος είναι σύνθετοι ή μόνιμοι. 
 
Τι να αναμένετε;
 
Στη Ροτσίδης & Σία απλοποιούμε τη διαδικασία για εσάς. Αρχικά θα ξοδέψετε κάποιο χρόνο για να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα σε σχέση με το ατύχημα και τους τραυματισμούς σας. Θα χρειαστεί να περατώσετε τις ιατρικές σας εξετάσεις και, πιθανώς να εξεταστείτε από κάποιο ειδικό ιατρό συνεργάτη μας για τη σύνταξη των απαραίτητων ιατρικών πιστοποιητικών. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να εξεταστείτε και από ιατρό της ασφαλιστικής εταιρείας για σκοπούς διαπραγμάτευσης της υπόθεσής σας. Εσείς ακολούθως θα εστιάσετε στην ανάρρωσή σας και εμείς θα χειριστούμε όλα τα νομικά ζητήματα μέχρι να εξασφαλίσουμε την αποζημίωσή σας.
 
Αυτή η διαδικασία, ως αναφέρεται και σε άλλα άρθρα, εξαρτάται από εσάς και, σίγουρα, είναι μύθος να πούμε ότι θα κρατήσει για 5 χρόνια.
 
Σχετικά Άρθρα:

Μύθος #2: Για να Εξασφαλίσω Αποζημίωση Πρέπει να πάω Δικαστήριο

Μύθος #1: Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα σας συμπεριφερθούν δίκαια.

4 Τρόποι για να Κερδίσετε την Αποζημίωση που σας Αξίζει